Entries

Free English Lesson Plans for Online Teaching EFL/ESL

https://www.bingobongokids.com/free-english-lesson-plans-online/

Having access to high-quality free English lesson plans when teaching online EFL/ESL lessons to children is a must. Teaching online lessons is different than traditional classroom lessons for a variety of reasons. Today we will look at some of the challenges online teachers face when making their English lesson plans for teleteaching with online education platforms such as ZoomSkype or WizIQ for example. After that, we will show you our favorite resources for teaching online. (If you haven’t decided on a platform to use yet, check out this list of online teaching platforms with pros and cons of each service when teleteaching.)

Read more

Image: 2020-11/1604480289_safe-image.jpg

eLearning Industry

Manapság nagy az eL tanulás, és előnyeit az iparágvezetők, a kiemelkedő egyetemisták és a diákok is elismerik. Az online tanulásnak megvannak az előnyei, de vajon tényleg jobb, mint a hagyományos tantermi vagy a szemtől szembeni módszerek? A válasz biztosan valahol középen van.

Ez a videó összehasonlítja a hagyományos és online tanulást, hogy segítsen felfedezni a számodra ideális módszert.

https://www.facebook.com/eLearningIndustry/

Read more

Erre is büszkék vagyunk!

HALLGATÓINK IS SEGÍTENEK KINYITNI A VILÁGOT

Utolsó módosítás: 2020. február 27.

Az Eszterházy Károly Egyetem Nyelvpedagógia Műhelye, az Autonómia Alapítvány és a Katona József Színház együttműködésben dolgozik a hátrányos helyzetű fiatalok angol nyelvtanulásának segítésében. Az ELTÁV projektben heti rendszerességgel tartanak angol nyelvi foglalkozásokat az egyetem angoltanár szakos hallgatói a Szúcs-Bányatelepen élő, hátrányos helyzetű roma fiatalok számára.

A projekt célja a helyi szegregátum képletes és szó szerinti megnyitása. A budapesti Katona József Színház színházpedagógus szakemberei és színészei már több éve dolgoznak együtt a helyi közösséggel. 2020 januárjától egyetemünk angoltanár szakos hallgatói is bekapcsolódtak a munkába Majorosné Kovács Györgyi egyetemi adjunktus, vezető metodikus irányításával.

https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/hirek-1048/c/cel-a-szegregatum-megnyitasa?fbclid=IwAR0LKhOV8wiDnuNo0ePiYt_q6zs7lQpB4HsHhmuJp6FltJyEHuPz7RKfkog

Read more

Image: 2020-11/1.jpg

Kossuth Lajos Gimnázium és Általános Iskola

A “Nyelvtanulással a boldogulásért” elnevezésű projekt keretében, a partneriskolák alprogramokban résztvevő diákjai, ma délután az “ English Language Café” programon vehettek részt, az EKE Anglisztika és Amerikanisztika Intézet Nyelvpedagógiai Műhelyének szervezésében. Az egyetemi hallgatók és az oktatók játékos feladatokkal, meglepetésekkel és műsorral készültek diákjaink számára. A programmal párhuzamosan a mentortanárok Taking Ownership of Teaching on Learning with Coursebook címmel workshopon bővítették módszertani ismereteiket.

Read more

Image: 2020-11/75380536-2882491448427550-6497230417182064640-n.jpg

Kezdőoldal

Hírek

Projektek

Partnerintézmények

Kapcsolat